Mobirise Website Builder

Dekoratív matt fóliák

Funkcionalitás és esztétika
A megfelelő megoldás látványosan. A matt LLumar fóliákkal a privát terek belátásvédelmét esztétikusan és egyszerűen biztosíthatjuk.
Az üvegfelület mattá tételével megóvhatja a beltérben lévőket a kíváncsi szemek elől, valamint a vakító fényt is csökkentheti. Alakítson ki privát szférát 
megőrizve a nyitott tér kölcsönözte szabad érzést. A LLumar dekorációs fóliák erre lettek kifejlesztve. A matt fóliák áttetsző, természetes hatást keltenek a fény áteresztése mellett. Egyedi célok elérése érdekében kombinálva is alkalmazhatóak. A LLumar matt fóliákkal Ön kialakíthatja a legmegfelelőbb párosítást a funkció és a stílus között.
A LLumar fóliák könnyen felszerelhetők és eltávolíthatók az üvegfelületek károsodása nélkül, így ideális az irodaépületek üvegfelületeinek igény szerinti megváltoztatására. A matt fóliákon a hagyományos matt megjelenésű üveggel ellentétben nem látszanak meg az ujjlenyomatok sem, ugyanúgy tisztíthatóak, mint a hagyományos üveg.

Színes ablakfóliák

A tér, ami inspirál

Nem számít, hogy milyen bonyolult kihívásnak kell megfelelnie, a LLumar dekor fóliákkal egész biztosan megtalálja a hatékony, gazdaságos és praktikus megoldást. A merész színek és a hivalkodó megoldások felpezsdítik a teret. A fóliák különleges kombinációjával az aktuális igényeknek megfelelő megoldást érhetünk el. Mint minden LLumar fólia, a speciális dekor fóliák is könnyen cserélhetők az elvárások változása esetén, az üvegcsere költségének töredékéért.

A LLumar speciális fóliák elsősorban belső felhasználásra lettek kifejlesztve, a terek színesebbé tételére hasznos funkciókkal ötvözve. A színes fóliák új életet adnak a térnek, biztosítva a megfelelő fénymennyiséget és a kihívóan kreatív megjelenést. A fóliákat tükörfelületekkel ötvözve pedig további különleges hatások érhetők el.

Total black out  fóliák

A napfény teljes kizárása

Számos esetben lehet szükség arra, hogy a napfényt, illetve a világosságot teljes egészében kizárjuk. Vannak technológiák, feladatok, amiknél követelmény az indirekt fény jelenlétének megszüntetése. Ilyen esetekre fejlesztették ki a total blac out fóliát, amely maximálisan megfelel ezen követelményeknek. Mindemellet 100% -os UV védelmet is biztosít.

Ugyanakkor remekül felhasználhatóak ezek a fóliák dekorációs célokra is, például üveg illetve tükör felületekkel kombinálva.