https://mobirise.com/

A LLumar fóliák előállítója

A LLumar, a világ legnagyobb és vezető fólia előállítójának, a CPFilms- nek a terméke.

Egy dinamikusan növekvő professzionális kivitelezők által felszerelt, minőségi fólia márka, mely a világ minden pontján megtalálható.

Anyagaik minden lehetséges és szükséges nemzetközi minősítéssel rendelkeznek a technológiára vonatkozó legmagasabb szinten. (ANSI, BS, DIN, EN, MABISZ)

A CPFilms a világon az egyetlen fólia előállító, mely képes házon belül kész fóliát gyártani. A késztermék (típustól függően) elkészítéséhez a következő gyártási fázisok tartozhatnak: színezés, fémszórás, különféle ötvözetek felvitele, bevonatolás, laminálás és méretre vágás. Ezen gyártási képességeinknek köszönhetően a CPFilms képes bármilyen, az adott feladathoz leginkább megfelelő fóliát előállítani.

A CPFilms rendelkezik a Világ legnagyobb gyártó üzemével (USA) több mint 60.000 négyzetméternyi területen, mely ISO 9001 minősített.

Az egyetlen előállító, akinek  termékeiben Ultraviola elnyelő réteg található (szemben azokkal a termékekkel, melyeknek csak a ragasztó rétegükben van UV elnyelő).

A karcmentesített réteggel ellátott filmek, független tesztek által igazoltan ellenállóbbak a sérülésekkel szemben.

Mire jó az épületüveg fólia?

Miért egyre népszerűbb a fóliázás?

Napjainkban a korszerű üvegszerkezetek tulajdonságainak kiemelt jelentőségük van egy épület energiafelhasználása kapcsán. A LLumar épületfólia olyan lehetőséget kínál, amellyel növelhető az objektumok energiahatékonysága és megjelenése, az üvegfelületek UV-védelme, továbbá a fólia megnövekedett komfortérzetet és védelmet biztosít. Ezek a tulajdonságok elérhetők az üvegszerkezet teljes cseréjével, de ez nagy költséggel és bonyodalommal járhat. 

A LLumar segít megoldást találni.


A LLumar épület fóliák megoldást nyújtanak bármely üvegfelület betörés-, hő-, fény-, UV-, vagy betekintésvédelmi problémájára.

Miért LLumar?

Útmutató a tökéletes fólia kiválasztásához

Sokféle fóliamárka létezik a világon, közülük jó néhányat olyan társaságok kínálnak, amelyek magukat gyártónak vallják.
Néhány fontos ténnyel segítünk eligazodni a kavalkádban. 

 A világpiachoz hasonlóan, jelenleg a magyar piacon is találkozhatunk olyan termékekkel, amelyek nem biztos, hogy megérik az értük áldozott pénzt. A fóliák hétköznapi végfelhasználóinak sokszor nehézkes lehet annak megállapítása, hogy melyek azok a márkák, amelyek megbízhatóak, régóta a piacon vannak, és értékálló megoldást jelentenek. A gyenge minőségű fóliák 1-2 év vagy akár hónapok alatt is jócskán veszítenek teljesítményükből, ami esetenként szemmel észre sem vehető, de a tényleges célt, ami miatt felszerelték, már nem szolgálják. Néhány alapkérdéssel könnyen kiszűrhető, hogy melyik márka megbízható és milyen gyártói háttér áll mögötte, így javasoljuk, hogy mielőtt dönt, keresse meg a válaszokat az alábbi kérdésekre a kiszemelt márkáknál.

  •     Ki a fólia gyártója?
  •     A gyártó/forgalmazó tagja-e bármely nemzetközi fóliaipari szervezetnek?
  •     Milyen garanciaidővel kapom az anyagot és ki biztosítja a garanciát?
  •     Milyen teljesítményadatokat közöl a forgalmazó?
  •     Ki fogja felszerelni a fóliát?
  •     Milyen bizonylatot kapok a fóliához?


Bővebben...