Site Creator

Szigetelő ablakfóliák

Az üvegszigetelés új mérföldköve - Energiamegtakarítás egész éven át

Egy épület olyannyira tud energia hatékony lenni amennyire az ablakai is azok. A nyári hónapokban az üvegek túl sok hőt engednek be, ami nagyobb terhelést jelent a légkondicionáló rendszerek számára és így növelik az energia költségeket. Nyáron a hűtési terhelést több mint 30% ban az ablakokon beáramló hő eredményezi. Télen pedig túl sok hőt engednek ki, ami a fűtési rendszert terheli és ugyancsak költségnövekedést eredményez. Az elvesztett hő normál üvegszerkezetek esetén 30%--ban az ablakokon keresztül távozik. Ez idáig, a legtöbb ablakfólia csak a nyári problémát volt képes megoldani, tehát az évnek csak egy részében tudott hatásosan működni.

Az EnerLogic ablakfólia más!

Egész évben hatékony és segíti az energiamegtakarítást csakúgy, mint a korszerű világítási vagy automatizálási rendszerek.

Nyáron az EnerLogic ablakfólia a hőt kint tartja, mint a tradicionális ablakfólia. De télen olyanra képes amire a reflektív vagy neutrális hő-, fényvédő ablakfólia típusok nem: benntartja a meleget. Tehát tökéletes energia hatékony megoldást kínál egész éven át.

Mindemellett az EnerLogic ablakfólia kimagasló optikai tulajdonságai nem zavarják az átláthatóságot, így az ablakok funkciója sem csökken.

Felhasználva ezt a kimagasló szigetelési teljesítményt az EnerLogic ablakfólia képes arra, hogy a régi korszerűtlen üvegeket, energia hatékonnyá tegye. Szimpla üvegeke esetén az EnerLogic ablakfólia a hő átbocsátási tényezőt akár 40% fölött is javíthatja, de egy korszerűbb dupla üvegezésnél is 10-25% javulás érhető el.

Ilyen hatékony változás egy ablakfólia terméktől igen meggyőző lehet, főleg mivel az ablakfóliázás költsége töredéke a teljes ablakszerkezet csere költségének. Valamint az sem elhanyagolható tény, hogy az ablakfóliázás nem termel jelentős hulladékot, így az ablakcsere esetén az üvegek kidobása által keletkező környezetterheléssel sem kell számolnunk.

Az EnerLogic fólia a többi hatékony energiamegtakarítási változtatáshoz képest olcsó és gyors megtérülési technológia. Sőt, az EnerLogic fólia, ha a megtérülési időt vesszük figyelembe, jelentősen gazdaságosabb megoldás mint más hasonló energiamegtakarítás elérésére alkalmas eszköz.

Felhasználási területek

Mivel az energiafelhasználás és a káros anyag kibocsátás összefüggenek, azzal, hogy az EnerLogic fólia kimagaslóan több energiát takarít meg mint bármely más fólia, egyértelműen A "legzöldebb" termék a síküveg fólia iparban.
Az EnerLogic fólia mivel egész évben hatékonyan működik és minden mesterséges világítás mellet megfelelő vizuális megjelenéssel rendelkezik (a hagyományos Low-E fóliáknak mesterséges világítás mellett "olajos" megjelenésük lehet) egyaránt használható irodaépületek, közületek és lakóépületek esetén is.

Javasolt felhasználási területek:
-  Irodaházak
-  Iskolák és egyéb tanintézmények
-  Kormányzati és egyéb hivatalos épületek
-  Egészségügyi intézmények
-  Kereskedelmi üzletek és egyéb épületek
-  Magánházak, lakások
Forrás: www.llumar.hu

EnerLogic hőszigetelő ablakfólia

Ebben a filmben kiválóan tudjuk Önnek demonstrálni a hőkamerás felvételek segítségével, hogy a a szabadalmazott low-e bevonat 95%-ra növeli a sugárzott hő visszaverést, ezzel roppant módon feljavítva az ablak hőszigetelő teljesítményét a tökéletes téli és nyári energiatakarékosság érdekében.


LLumar EnerLogic szigetelő fólia teszt 

Az EnerLogic páratlan üveg hőszigetelő képességét mutatja be a videó.